Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok.

 

 

 

Én egy 39 éves 3 gyermekes édesanya vagyok.Szeretem ezeket a meséket,és rendszeresen olvastam el gyermekeimnek is,ha épp aktuális dologra bukkantam.És ők mindig tátott szájjal hallgattak,nem egyszer  megjegyezve,"-tényleg,most igy jobban belegondolva-"

 

 

Nagyon elgondolkodtató számomra néhány tanmese,ezért ugy gondoltam,amiket összegyüjtöttem,most egy csokorba kötöm,és megosztom veletek is:)

Természetesen nem én találtam ki őket.De időt nem sajnálva böngésztem az oldalakon,akár egyesével is rájuk bukkanva.

 

Már jó sok lett,mikor ugy gondoltam,nagyon sokunknak erőd adhat néha egy egy mese,akkor miért tarsam meg magamnak..

 

Érezzétek jól magatok nálam!!!

Üdvözlettel :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Effects reactions: subsides, indurated trams network.

(ekayagiyasima, 2019.06.09 10:20)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> dem.ixiv.tanmesek.eoldal.hu.pqw.na http://mewkid.net/buy-prednisone/

Approximately rotational, racial amenorrhoea, systematic; minimum.

(atgejome, 2019.03.28 17:31)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> lot.cnoi.tanmesek.eoldal.hu.pqm.hu http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Miskolc

(Kanalas Barbara, 2014.10.16 17:43)

szeretném megnézni a robot beséjéböl csak a szöveget

Budapest

(Lengyel Attila, 2013.12.26 17:45)

Nagyon köszönöm ezeket a lélekerősítő történeteket. további jó gyűjtögertést és megosztást kívánok!

sandorcseke@vadaszlap.hu

(Cseke Sándor, 2013.09.13 17:30)

Tisztelt Hölgyem!

Kérem a hozzájárulását, hogy az összegyűjtött tanmesék alá kiírhassam a nevét... amit persze nem tudok. A Magyar VADÁSZLAP novemberi számában gondoltam megjelentetni a vadlibákhoz kötődő gyűjteményt.
Várom a válaszát, üdv


css

Re: sandorcseke@vadaszlap.hu

(Márti, 2013.11.17 16:59)

Elnézést,csak most olvastam a hozzászólást!
természetesen !és megtisztelő :)

all_in_one

(Krisztáék, 2013.05.15 08:57)

Szia kedves Márta(?) !

Megkérhetlek arra, hogy ezt a sok szép tanmesét egyben (pl. MS Word formátumban) letölthetővé tedd valahol az oldalon? Egyben kinyomtatva sokkal jobban kezelhető lenne mint este gép mellett felolvasni a gyerkőcöknek :)

Köszönöm!
4 olvasó

misibear@freemail.hu

(Sándor Mihály, 2013.03.16 15:02)

Tisztelt Márta! Nagyon tetszik az oldal! Véletlenek nincsenek, így rá kellett találnom. Szívesen elküldök néhány történetet, ha segíteni tudok ezzel az oldal olvasóinak.
Talán ez már ismerős, de nekem nagyon tetszik:
Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának:
- Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.
Egy napon valaki ajándékozott neki egy szempárt. Amikor levették szeméről a kötést, láthatta az egész világot, beleértve a barátját is. A fiú megkérdezte:
- Most, hogy látod a világot, hozzám jössz feleségül?
A leány a fiúra nézett, és látta, hogy vak. A lehunyt szemhéjak látványa szinte sokkolta. Erre nem számított. Az a gondolat, hogy az élete hátralévő részében ezt kell nézze, arra a döntésre vezette, hogy visszautasítsa a fiút.
A fiú csendesen könnyezett, majd pár nap múlva írt néhány sort: „Vigyázz jól a szemeidre, mert mielőtt a tied lettek, előtte az enyémek voltak.”
Valahogy így működik az emberi agy, amikor megváltozik a helyzetünk. Csak kevesen emlékeznek arra, milyen volt az életük azelőtt és ki az, aki mindig mellettük volt a nehéz időkben.
Az élet ajándék.
Üdvözlettel Misi a!

Meglepetes.

(ilda, 2012.07.31 03:49)

Szia.Eppen most akadtam az oldalra,es be kell vallanom,eloszor azt hidtem,hogy valami "bena" oldalra bukkantam, :)) De nem igy van,elolvastam par tortenetet,es komojan jok es tanulsagosak. :) Ide,mindenkepp visszalatogatok majd. :D Es jo volt latni,hogy te,mint anya es felnott,kepes vagy idod szanni ilyesmire.Gratulalok hozza! :) Udv: Ilda

szakalrenata@gmail.com

(Szakál Renáta, 2012.02.28 11:42)

Szia Márti!

Köszönöm, hogy létrehoztad ezt az oldalt.:) Én is sokat kaptam belőlük és lesz kiknek tovább adnom...:) Isten áldja meg szolgálatod!:)

allatikerdesek.eoldal.hu

(Tamika, 2012.01.08 10:22)

A kismadár 3 jó tanácsát olvastuk iskolába, a szövegértés könyvünkbe volt :))) Nagyon jó z oldalad szívesen olvasgatom :))

Karacsonyi tortenet

(Brigitta, 2011.12.13 15:59)

A napokban meghozza tegnap ezen az oldalon ratalaltam egy kis karacsonyi tortenetre egy kisfiuval akinek meghalt a leanytestvere es az edesanyja......radional dolgozom es felszerettem volna olvasni a hallgatoknak....de ma mar nem talalom :(..nem tudnad ujra elokeriteni nekem????ezen az oldalon volt es mostmar nem talalok ra!!!!

Re: Karacsonyi tortenet

(Márti, 2011.12.14 18:13)

https://tanmesek.eoldal.hu/cikkek/karacsony-elott.html

Örülök,hogy tetszik,és megtisztelő,hogy az én oldalamról fogsz olvasni a hallgatóidnak!Sok sikert a munkádhoz!Üdv.

én is keresek egy "mesét"

(csepet, 2009.09.30 11:23)

Gyönyörű oldal, gratulálok hozzá. Régóta keresek már én is egy tanmesét amit valamikor régen olvastam. Két nőről szól akik mindketten azt állítják ők egy kisgyermek édesanyjai..és a bíróságra bízzák, hogy kiderítse valóban melyikük az édesanya..és a bíróság előtt elkezdik cibálni a gyermeket és az egyik nő végül elenged, hogy ne okozzon a gyermeknek fájdalma..és persze a bíró annak ítéli aki elengedi, hiszen az édesanya a saját gyermekének soha nem okozna fájdalmat.

Re: én is keresek egy "mesét"

(Ági, 2011.09.13 00:47)

A Salamoni döntés-ez a történet,amit keresel.

gradjolan@hotmail.com

(Grád Jolán, 2011.06.08 17:57)

:) Köszönjük fáradozásodat és szeretetedet,hogy megosztottad velünk a tanulságos történetek gyűjteményét.
Örülök,hogy találkozhatunk itt a neten. Szeretném ha megoszthatnám másokkal a blogomban,köszönöm ha engedélyed megkapom .
Szeretetteljes üdv. Joli :)
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=dande

Üdv!

(Zsolti, 2011.03.10 13:10)

nagyon jók ezek a történetek,csak így tovább,Isten áldjon,ez is egy szolgálat!

szömörce@freemail.hu

(szömörce, 2011.02.14 22:12)

Nagyon szerettem ide járni, most is jó érzéssel jöttem ide, sajnos már nem olyan jó, mi a csudának kellett ezen az oldalon a mai politikába belekeveredni.
Ezt csak nem olvasod kedves Édesanya a gyerekeidnek? Sajnálom, hogy betetted, mert nagyon sok és megható történet van itt összegyűjtve.

solyom72@gmail.com

(Ildikó, 2010.11.25 11:27)

Szeretettel küldök Feléd még több elgondolkoztató történetet Kedves :)! Több, mint 100-at! Kérlek írj az e-mail címemre, és azt is írd majd az e-mailba, hogy KÉREM SZÉPEN A TÖRTÉNETEKET !, mert sok kérést kapok. Köszönöm Drága Édesanya! :)Áldott, Boldog Életetek Legyen ! :)

Történetek

(Szabó Marika, 2009.03.11 23:55)

Szia!Nem tudom,hogy szólíthatlak!Vagy csak én nem találom a neved?Nem baj!Köszönöm,hogy itt lehetek és ezeket a csodás történeteket és a megjegyzéseidet olvashatom!Igazán tanulságosak.Szeretnék egy pár történetet a blogomba berakni,ha megengednéd természetesen a neved hozzáadásával,vagy a honlapod ajánlásával.Lehet?